Jaarrekening samenstellen

Uw jaarrekening, focus op ondernemen

De jaarrekening is de bron voor een solide en kansrijke financiële en business planning voor de korte en middellange termijn. Daar richten wij ons op.

De jaarrekening geeft u inzicht in het ‘functioneren’ van uw bedrijf en dient als financiële verantwoording. Het samenstellen van de jaarrekening is een jaarlijks sluitstuk om de behaalde resultaten en de financiële – en fiscale positie te bepalen.

Het opstellen van uw jaarrekening vormt een integraal onderdeel van onze dienstverlening. Eenmaal per jaar de vinger aan de pols geeft u als ondernemer onvoldoende houvast. Onze periodieke monitoring van uw financiële positie biedt u kansen. Periodiek de vinger aan de pols en de ontwikkelingen samen met u bespreken.

Op de afgesproken tijdstippen bespreken wij gedurende het jaar de ontwikkelingen, aandachtspunten en kansen met u. Een jaarrekening bevat voor u geen verrassingen meer. Dat is de Heijkants & Partners aanpak.

Uw jaarrekening wordt opgesteld door de accountants van Heijkants & Partners, waardoor u verzekerd bent van een deskundige verantwoording.

Uw jaarrekening vormt een belangrijke bron van informatie voor de fiscus, uw bank en eventueel informatiehandelshuizen, zoals Graydon en Atradius. Voor de samenstelling van uw jaarrekening is daarom de nodige deskundigheid vereist. Wij weten wat in uw bedrijf speelt en kennen uw branche en passen onze werkzaamheden waarnodig aan om ervoor te zorgen dat uw jaarrekening efficiënt wordt opgesteld.

Heijkants & Partners zorgt voor een rapportage volgens de moderne standaarden en kwaliteitseisen. Onze rapportages zijn Standard Business Reporting (SBR) compliant en zijn klaar voor de verplichtstelling door de overheid en banken.

Wilt u ook uw jaarrekening door Heijkants & Partners laten samenstellen of eens vrijblijvend kennismaken, neem dan contact op met ons.