Fiscaal advies

Fiscaal advies, kansrijk ondernemen

Solide, betrouwbaar en kansrijk omgaan met de uiteenlopende fiscale aspecten van uw onderneming zakelijk en privé,

Iedere ondernemer krijgt te maken met fiscale aangelegenheden. Het is goed om te weten welke belastingfaciliteiten interessant voor u zijn.

Belastingregels zijn continu aan verandering onderhevig. Hoe kunt u deze regels het beste toepassen? Klopt de opgelegde belastingaanslag wel? En hoe behaalt u het meest gunstige resultaat voor uw onderneming?

Heijkants & Partners verzorgt voor u alle denkbare belastingzaken, van de periodieke aangiften omzetbelasting en loonheffing tot de jaarlijkse aangiften inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting en dividendbelasting en het indienen van de voorlopige teruggaaf. Wij doen uw aangiften efficiënt en vakkundig.

Solide en betrouwbaar omgaan met fiscale aspecten, staat bij Heijkants & Partners voorop.

De belastingadviseurs van Heijkants & Partners zijn op de hoogte van de meest recente fiscale ontwikkelingen en ons kantoor is aangesloten bij de Register Belastingadviseurs. Binnen ons netwerk zijn belastingspecialisten beschikbaar op het gebied van erfbelasting en omzetbelasting. Bij elke belastingkwestie waar u privé of uw onderneming mee te maken heeft, kunt u rekenen op onze kennis en expertise.

Onze persoonlijke betrokkenheid helpt om complexe fiscale materie inzichtelijk maakt het mogelijk om adequaat en helder te adviseren. Onze dienstverlening op het gebied van belastingadvies omvat:

  • Opstellen van belastingaangiften en controleren van aanslagen en beschikkingen;
  • Bijstand bij boekenonderzoek en fiscale procesvoering;
  • Fiscale optimalisatie van uw jaarrekening;
  • Fiscaal optimale financiering;
  • Advies op het gebied van schenking en erfbelasting; 
  • Uw oudedagsvoorziening.


Meer weten wat Heijkants & Partners voor u en uw onderneming kan betekenen, neem dan contact op met ons.