Administratie

Administratie: snel, efficiënt en on-line

Uw administratie is meer dan een verplichting alleen. Ieder bedrijf is verplicht een inzichtelijke administratie te voeren.

Uw administratie is onze passie, voorkom financiële verrassingen!

Een succesvolle ondernemers halen meer uit een goed ingerichte financiele administratie. De administratie vormt de bron voor uw management informatie en cashmanagement. Het doel van Heijkants & Partners is u als succesvolle ondernemer in control laten zijn met uw financiële administratie. Op deze wijze zetten wij u op voorsprong.

On-line dag en nacht inzicht in uw administratie. Dat kan. Alles continue onder controle, door onze ervaren administrateurs in samenwerking met u. De moderne ondernemer, die gaat daar voor

Bij Heijkants & Partners vindt u een breed pakket aan producten en diensten op administratief gebied, afgestemd op uw wensen, verwachtingen en budget. U kunt kiezen uit verschillende manieren om uw administratie te verwerken:

  • Uw administratie uitbesteden: uw administratie, belastingaangiften en het jaarwerk wordt door Heijkants & Partners uitgevoerd. U krijgt zelf toegang tot de administratie en wij bieden u de mogelijkheid om zelf onderdelen in te boeken. Op deze wijze houdt u zelf grip op uw administratie. Zo kunt u uw administratie uitbesteden en toch zicht houden op uw resultaten.
     
  • Zelfstandig online boekhouden: met deze methodiek verwerkt u zelfstandig de kostenfacturen, verkoopfacturen en koppelt u de bankmutaties in uw eigen on-line boekhoudsysteem. Wij assisteren u met de inrichting en trainen u om goed en probleemloos de boekhouding zelf te voeren. Heijkants & Partners assisteert u waar nodig en onze medewerkers lossen met u de vragen. Waar nodig springen wij bij.
    Meer over online boekhouden…
     
  • Tijdelijke hulp bij uw boekhouding: heeft u op tijdelijke basis een allround administrateur nodig? Bij capaciteitsproblemen kunt u gebruik maken van onze eigen maar ook netwerk van administrateurs. Achterstanden vormen een bron van mogelijke problemen en die willen wij voorkomen.


Een bijgewerkte administratie vormt de basis voor bedrijfsspecifieke rapportages en het klankborden over de kansen en toekomst van uw onderneming. De adviseurs van Heijkants & Partners staan tot uw beschikking.

Neem contact met ons op om vrijblijvend kennis te maken met onze werkwijze.