Ons team

Onze ervaren en professionele adviseurs zijn gespecialiseerd op de uiteenlopende adviesdiensten. Gedegen accountantswerk, fiscale adviezen en met name de bedrijfseconomische aspecten van uw onderneming vormen de basis van een goede samenwerking. De kracht van Heijkants & Partners, ons team, is de integrale bundeling van de adviesdiensten. Uw specifieke bedrijfssituatie en aandachtsvelden bepalen de samenstelling van het team, uw team. De kracht van het team is de integrale en flexibele bundeling van de kernexpertises en adviesdiensten.

De teamleden:

Roberto Orie RA 
Roberto heeft als Registeraccountant 11 jaar ervaring opgedaan bij een van de grote accountantskantoren, hij is sinds 2022 de opvolgend partner binnen het kantoor. Roberto zijn specialiteit is samenstel-opdrachten en advisering. 

Marjon Heijkants 
Marjon is zo sinds 1979 aan het kantoor verbonden. Haar specialiteit is assurance-opdrachten, het notariaat en estate planning.

Fred Penning de Vries RBc
Fred is belastingconsulent en trad in 1971 bij de voormalige eigenaar de heer J.E.A. Heijkants in dienst. Zijn specialiteit is fiscaal advies.

Annemieke van Spellen

Annemieke is al jarenlang betrokken bij ons kantoor en kent de klanten door en door. Haar specialiteiten zijn Jaarrekeningen, administratie en automatisering.

Arjan van Huissteden
Arjan is als financiële duizendpoot betrokken bij alle administratieve facetten van het ondernemen, zijn specialiteiten zijn (Online) aministratie, salarisadministratie en jaarrekeningen.