Online boekhouden

Ontdek de mogelijkheden met online boekhouden

Vanaf elke computer met een internetverbinding kunt u on-line zelf uw administratie verwerken en bewerken. Hierdoor krijgt u up to date inzicht in uw administratie. Altijd en overal.

Heijkants & Partners begeleiden u, zodat u snel en zelfstandig aan de slag kunt.

Het voordeel van internetboekhouden is dat u geen software hoeft aan te schaffen en te installeren, geen backups hoeft te maken, en op iedere gewenste plek uw administratie tot uw beschikking heeft.

Als accountant hebben wij ook toegang tot de administratie, zodat wij deze kunnen controleren dan wel corrigeren. Door middel van internet boekhouden kunnen wij met u samenwerken en efficiënt uw financiële administratie beheren. Zelf in control zijn met uw administratie, vinden wij belangrijk.

Via uw persoonlijke account kunt u inloggen en heeft u inzicht in rapportages en grafische analyses tot uw beschikking. Met online boekhouden krijgt u meer grip op uw administratie. Heijkants & Partners kijkt met u mee.

Koppelen is mogelijk
Door het makkelijk koppelen van uw webwinkel en/of kassasysteem wordt de administratie up to date bijgewerkt. Heijkants & Partners trainen u met het zelfstandig aan de slag gaan en de overstaphulp die beschikbaar is  geeft u de mogelijkheid om snel aan de slag te gaan, met zo min mogelijk tijdsverlies.

Uw cashmanagement wordt goed geregeld door de naadloze integratie met internetbankieren, zodat uw administratie steeds is bijgewerkt.

Hulp op afstand
Online boekhouden betekent dat u veel zelf kunt doen. Maar u staat er bij Heijkants & Partners niet alleen voor. De helpdesk en onze adviseurs staan altijd voor u klaar om ondersteuning te verlenen. Tijdens het verwerken van uw administratie kunnen wij met u meekijken om antwoord te geven op uw vragen. Dat is Heijkants & Partners.

Eigen abonnement
U sluit uw eigen abonnement af die uit te breiden is met extra functies, zoals urenregistratie, projectbeheer en CRM. Zelf digitaal factureren en digitale facturen inlezen behoort tot de mogelijkheden. U betaalt een vast maandelijks bedrag voor het gebruik van de applicatie.

Keuze welk Online boekhoudsysteem geschikt is voor uw onderneming

Voor ieder bedrijf is een on-line boekhoud systeem beschikbaar. Echter ieder bedrijf heeft andere eisen aan het systeem. Graag bespreken wij persoonlijk en onafhankelijk met u welk on-line pakket geschikt voor uw bedrijf is.

Wilt u meer informatie over online boekhouden bij Heijkants en Partners? Neem dan contact met ons op.