Historie

Het kantoor Heijkants & Partners is in 1962 door Johan Heijkants opgericht. Een (register)accountants en belastingadvieskantoor in de regio Midden-Nederland. Onze kernexpertise en adviesdienstverlening hebben wij ontwikkeld naar de primaire wensen en behoeften van de klant, toekomstgericht kansrijk ondernemen!

In 1962 richtte de heer Heijkants Accountantskantoor J.E.A. Heijkants op, later Heijkants Accountants BV. Het kantoor was lange tijd gevestigd aan de Stationsstraat in Hilversum, en vanaf 1992 op het huidige adres aan de ’s Gravelandseweg 131 te Hilversum.

Heijkants & Partners BV is in 1997 ontstaan door de overname van Heijkants Accountants BV door Marjon Heijkants en Fred Penning de Vries van Heijkants senior die toen met pensioen ging. Op 1 januari 2007 is Accountantskantoor Wildschut BV opgenomen in Heijkants & Partners BV.

Met het oog op de toekomst is per 1 November 2022 Roberto Orie de dagelijkse leiding van het kantoor gaan voeren. Met het aanstellen van Roberto is de continuïteit van het kantoor gewaarborgd

Ook het pand aan de ’s Gravelandseweg 131 heeft een unieke geschiedenis. Het pand behoorde toe aan de familie Natterman. In de kelder van het huis – nu archief én wijnkelder – begon de heer Natterman met het maken van zijn befaamde hoestsiroop.